Wat en Wie zijn de Krentjes?

Onze zoektocht naar lekker eten begint op het platteland. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke sukade van MRIJ-Runderen (het gebied dat tussen de Maas, Rijn en IJssel ligt). Biologische kazen uit alle windstreken. Heerlijke hoevekippen die een echt vrij leven hebben gehad. De meest verse of juist meest vergeten groenten. Alles voor de liefhebber die méér wil dan het standaard assortiment van de supermarkt.

Krentjes uit de pap vertelt je precies waar je moet zijn.

Speciaal voor jou

Krentjes uit de pap maakt artisanale kwaliteit bereikbaar voor iedereen. Woon je in de stad en heb je geen idee waar je verse geitenkaas in de buurt kunt kopen? Of ben je voor een recept op zoek naar Pastinaak? Krentjes uit de pap wijst je de weg. Vertelt je waar de dichtstbijzijnde specialist zit. En brengt je tegelijkertijd op de mooiste producten en ideeën.

De aangesloten bedrijven vertellen je ook graag enthousiast over de producten die ze aanbieden. Sterker nog: je kunt via hen alles te weten komen over de spullen die je eet, drinkt en proeft. Die beleving zorgt ook voor de smaak. Een soort zesde zintuig, eigenlijk!

De smaak staat centraal

Lekker is het uitgangspunt van Krentjes uit de pap. Wij zijn er echter van overtuigd dat je vakmanschap kunt proeven. Vers, intens en smaakvol. Zo maar wat termen die spontaan opkomen bij de echte specialist. Krentjes uit de pap heeft daarom ook samenwerking gezocht met een aantal topchefs en culinaire specialisten uit het hele land. De chefs vertellen je over hun mooiste recepten en geven geheimen prijs van hun eigen Krentjes uit de pap.