Restaurant De Kas

Restaurant De Kas

Bij de Kas zijn we ervan overtuigd dat eten het best smaakt als het bereid is met super­verse ingre diënten, geteeld en geoogst met respect voor de natuur.

De Kas beschikt bij het restaurant over eigen kweekkassen en een tuin. Daarnaast beschikken we over een groot stuk akker 10 kilometer buiten Amsterdam in de Purmer Polder, waar we in de volle grond seizoens groenten telen.

De oprichter en eigenaar van De Kas, Gert Jan Hageman, zwaait zelf de scepter over de kwekerij. Hij is dagelijks in de weer met het bewerken van de grond en het planten, wieden en oogsten van de mooiste kruiden en groenten voor onze keuken.

De koks en bedienings-medewerkers van De Kas komen hem hierbij regel- matig een handje helpen. Bij zonsopgang wordt er op de akker geoogst, elke dag opnieuw, zodat de gasten in het restaurant kunnen genieten van zo vers mogelijke ingrediënten.

Van mei t/m oktober zijn onze gasten van harte welkom voor een rondleiding door de kweekkassen en de tuin in Amsterdam of een workshop op het land in de Purmer onder begeleiding van onze groene brigade.

Omdat we niet alles zelf kunnen verbouwen, kopen we aanvullend op onze eigen oogst verse ingrediënten in bij milieu­bewuste boeren in de omgeving van Amsterdam.

De Kas is geopend:
Maandag t/m vrijdag
voor lunch en diner.
Zaterdag
alleen voor het diner.
Op zondagen zijn wij gesloten.

De keuken is geopend:
lunch: 12.00 – 14.00 uur
diner: 18.30 – 22.00 uur

Adres
Kamerlingh Onneslaan 3
1097 DE Amsterdam
T 020 462 45 62
F 020 462 45 63
E info@restaurantdekas.nl

Beoordeel en schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Restaurant De Kas Kamerlingh Onneslaan 3 1097 Amsterdam
Amsterdam 1097
Route beschrijving

Is dit jou bedrijf ?Claim het nu.

Zorg dat je informatie up-to-date is.